Producción de Carbón Activado a partir de la Testa de la Almendra de Cacao

Descripción del Articulo

The objective of this research was to produce activated carbon from the cocoa almond shell. Samples were provided by Peruinka Industrias S.A. The preparation used the chemical activation method employing 60% concentration phosphoric acid. The variables were the carbonization temperature (200 °C, 250...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Rodríguez Estacio, John Smith, Cruz Hoyos, Segundo Alipio
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2022
Institución:Universidad Nacional Intercultural Fabiola Salazar Leguía de Bagua
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Intercultural Fabiola Salazar Leguía de Bagua
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:revista.unibagua.edu.pe:article/76
Enlace del recurso:https://revista.unibagua.edu.pe/index.php/dekamuagropec/article/view/76
Nivel de acceso:acceso abierto
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