Multifunctionality in neglected and underutilized crop species

Descripción del Articulo

Neglected and underutilized crop species (NUS) are not widely grown or marketed. Certain crop types (amaranth, buckwheat, and quinoa) have advantages over commercial crops (rice, maize, and wheat). They can grow in harsh environments because of their greater resistance to abiotic and biotic stresses...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Esquivel-Marín, Nancy, Alegre, Julio
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2024
Institución:Universidad Nacional Agraria La Molina
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Agraria La Molina
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:revistas.lamolina.edu.pe:article/2120
Enlace del recurso:https://revistas.lamolina.edu.pe/index.php/jpagronomy/article/view/2120
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Abandoned crops
Dietary diversity
Future smart food
Minor crops
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Cultivos abandonados
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Alimentos inteligentes del futuro
Cultivos menores
Cultivos huérfanos
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