La yuca (Manihot esculenta Crantz), alimento base de pobladores en Guyana

Descripción del Articulo

The cassava is an important phytogenetic resource in Guyana, where is the fourth nutritional product in order of importance according to the amount of calories that contains, following rice, wheat and corn. It takes part in the Guyanese populations' nutritional plans and is the primary agricult...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Beecham, Premdat, Sukhna, Ramnarace, Zalguero-Rubio, Zulema, Menéndez-Álvarez, Eduardo, Rodríguez-Alfonso, Daymara
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2023
Institución:Universidad Le Cordon Bleu
Repositorio:Revistas - Universidad Le Cordon Bleu
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs2.52.234.130.152:article/251
Enlace del recurso:https://revistas.ulcb.edu.pe/index.php/REVISTAULCB/article/view/251
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Bitter yuccas, sweet yuccas, in situ conservation, ex situ conservation.
Yucas amargas, yucas dulces, conservación in situ, conservación ex situ.
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