INFLUENCE OF Se(IV) CONCENTRATION ON CELULAR VIABILITY DURING YEAST Saccharomyces cerevisiae GROWTH

Descripción del Articulo

We have studied the inhibitory effect of Se(IV) concentration on Saccharomyces cerevisiae LALVIN RC 212 in 4 replicates of cell count and optic density for a 72 hours culture. Values were adjusted to the modified Gompertz model with a confidence level of 95 % and a determination coefficient higher t...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Rodríguez Best, Carmen Carola, Cjuno Huanca, Jesús Américo, Ceroni Galloso, Mario
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2018
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/144
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/144
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:selenium
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