OBTAINING A NUTRITIOUS BEVERAGE FROM THE SEEDS OF INCA PEANUT (Plukenetia volubilis L.)

Descripción del Articulo

This work aims to elaborate a nutritious beverage from the seeds of inca peanut (Plukenetia volubilis L.) as an alternative to the consumption of animal milk. The evaluated parameters were: i) the temperature and the pre toasting time to eliminate the astringency and ii) the almond: water ratio (w/v...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Valles Ramírez, Silvia, Medina-Vivanco, Mari, Obregón-Lujerio, Abner
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2017
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/111
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/111
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Inka peanut
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