EVALUATION OF THERMAL PROPERTIES AND PERMEABILITY OF BIOPLASTIC FILMS BASED ON STARCH, ALOE VERA AND GRAPHENE.

Descripción del Articulo

The aim of this research was to obtain bioplastic films based on potato starch, graphene and aloe vera to study the effect of varying the content of these components on the thermal and permeability properties of the bioplastic. The water vapor barrier property is being of great interest in the study...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Puca Pacheco, Mercedes, Aguilar Vega, Manuel, Canché Escamilla, Gonzalo, Neira Velázquez, María Guadalupe
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2022
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/376
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/376
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:bioplastic
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