Purificación Parcial y Caracterización de Alfa Amilasa de granos germinados de Chenopodium quinoa (Quinua)

Descripción del Articulo

The alpha amylases are the enzymes most studied and important in biotechnology and industry; because they have completely replaced the starch’s chemical hydrolysis. These enzymes are essential in the food production, medicines and detergents in order to optimize processes and conserve the environmen...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Bedón Gómez, Melissa, Nolasco Cárdenas, Oscar, Santa Cruz C, Carlos, Gutiérrez Román, Ana I. F.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2018
Institución:Centro de Preparación para la Ciencia y Tecnología
Repositorio:ECIPERÚ
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:revistas.eciperu.net:article/17
Enlace del recurso:https://revistas.eciperu.net/index.php/ECIPERU/article/view/17
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Chenopodium quinoa
alfa amilasa
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