Exportación Completada — 

Agaricus bisporus mushroom as partial fat replacer improves the sensory quality maintaining the instrumental characteristics of beef burger

Descripción del Articulo

Iliani Patinho is grateful to CAPES (Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior, Brazil, for the master scholarship (process n° 1766129). Juan D. Rios-Mera received the support of the CIENCIACTIVA programme, PhD scholarship contract n° 238-2018-FONDECYT. The authors would also like...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Patinho, Iliani, Selani, Miriam Mabel, Saldaña, Erick, Bortoluzzi Teixeira, Ana Clara, Rios-Mera, Juan Dario, da Silva, Claudia Maria, Kushida, Marta, Contreras-Castillo, Carmen J.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2021
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/2401
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/2401
https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2020.108307
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Texture profile analysis
Agaricus bisporus
Beef burger
Fat reduction
Lipid oxidation
Sensory profile
http://purl.org/pe-repo/ocde/ford#4.04.01
Descripción
Sumario:Iliani Patinho is grateful to CAPES (Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior, Brazil, for the master scholarship (process n° 1766129). Juan D. Rios-Mera received the support of the CIENCIACTIVA programme, PhD scholarship contract n° 238-2018-FONDECYT. The authors would also like to thank Zucca mushrooms Company, VPJ Foods, Ibrac Additives and Condiments and Sealed Air Brazil, for donating ingredients, raw materials and packaging.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).