Ultrasound processing of fruits and vegetables, structural modification and impact on nutrient and bioactive compounds: a review

Descripción del Articulo

The authors are grateful to the S?o Paulo Research foundation (FAPESP, Brazil) for funding the project n? 2019/05043-6 and the ME Caetano-Silva post-doctoral fellowship (2017/16977-4), the National Council for Scientific and Technological Development (CNPq, Brazil) for the PED Augusto productivity g...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Rojas M.L., Kubo M.T.K., Caetano-Silva M.E., Augusto P.E.D.
Formato: revisión
Fecha de Publicación:2021
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/3074
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/3074
https://doi.org/10.1111/ijfs.15113
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:plant-based foods
Bioaccessibility
bioactivity
emerging technologies
food processing
nutritional quality
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.08.01
Descripción
Sumario:The authors are grateful to the S?o Paulo Research foundation (FAPESP, Brazil) for funding the project n? 2019/05043-6 and the ME Caetano-Silva post-doctoral fellowship (2017/16977-4), the National Council for Scientific and Technological Development (CNPq, Brazil) for the PED Augusto productivity grant (306557/2017-7, 310839/2020-3), the Fondo Nacional de Desarrollo Cient?fico, Tecnol?gico y de Innovaci?n Tecnol?gica (FONDECYT, Peru) from the ?Consejo Nacional de Ciencia, Tecnolog?a e Innovaci?n Tecnol?gica? (CONCYTEC, Peru) for funding the project n? 409-2019-FONDECYT, and to the Universidad Privada del Norte (UPN, Peru) for funding the project n? 20201005.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).