Propuesta de un procedimiento para obtener el protocologo técnico de almacenamiento para harina de pescado ensacada otorgado por el organismo nacional de sanidad pesquera (sanipes)

Descripción del Articulo

The aim of this work was to develop a process in which the steps and the steps to take to obtain the Technical Protocol Storage Fishmeal bagged awarded by the Organismo Nacional de Sanidad Pesquera (SANIPES) is defined. To obtain the next job will be started after the submission of documentation to...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor: Mostacero Saldaña, Elmo David
Formato: tesis de grado
Fecha de Publicación:2015
Institución:Universidad Nacional de Trujillo
Repositorio:UNITRU-Tesis
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:dspace.unitru.edu.pe:20.500.14414/4392
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.14414/4392
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Almacenamiento (aspnn), Harina de pescado
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description The aim of this work was to develop a process in which the steps and the steps to take to obtain the Technical Protocol Storage Fishmeal bagged awarded by the Organismo Nacional de Sanidad Pesquera (SANIPES) is defined. To obtain the next job will be started after the submission of documentation to table parts of the Technological Institute of Production and culminates with the issuance of the Technical Protocol Storage granted by SANIPES and for this we had to collect all the information both in documentation and field work, it having all the information is analyzed and designed the procedure, resulting in the following: Presentation of documentation Document Processing ITP, with the documentary approval comes negotiations with decentralized Branch (FD) of the ITP in which the date of the audit is coordinated by the audit inspector FD is he who assesses the conditions of storage and control programs product if any observations that attempt against the safety of the product that gives the no provision of the service, the administrator of the company has 10 days to request a reinspection and a period equal or higher to the re inspection issued by the Fisheries Nationwide Health Authority (ASPNN) if warranted; in the absence of observations that threaten the safety of the product with the Technical Protocol Storage Fishmeal it is issued.
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spelling Siche Jara, Raúl BenitoMostacero Saldaña, Elmo David2016-11-03T18:54:51Z2016-11-03T18:54:51Z2015https://hdl.handle.net/20.500.14414/4392The aim of this work was to develop a process in which the steps and the steps to take to obtain the Technical Protocol Storage Fishmeal bagged awarded by the Organismo Nacional de Sanidad Pesquera (SANIPES) is defined. To obtain the next job will be started after the submission of documentation to table parts of the Technological Institute of Production and culminates with the issuance of the Technical Protocol Storage granted by SANIPES and for this we had to collect all the information both in documentation and field work, it having all the information is analyzed and designed the procedure, resulting in the following: Presentation of documentation Document Processing ITP, with the documentary approval comes negotiations with decentralized Branch (FD) of the ITP in which the date of the audit is coordinated by the audit inspector FD is he who assesses the conditions of storage and control programs product if any observations that attempt against the safety of the product that gives the no provision of the service, the administrator of the company has 10 days to request a reinspection and a period equal or higher to the re inspection issued by the Fisheries Nationwide Health Authority (ASPNN) if warranted; in the absence of observations that threaten the safety of the product with the Technical Protocol Storage Fishmeal it is issued.El objetivo del siguiente trabajo fue desarrollar un procedimiento en el cual se define los pasos a seguir y las gestiones a realizar para obtener el Protocolo Técnico de Almacenamiento de Harina de Pescado Ensacada otorgado por el Organismo Nacional de Sanidad Pesquera (SANIPES). Para la obtención del siguiente trabajo se inició a partir de la presentación de la documentación a mesa de partes del Instituto Tecnológico de la Producción y culmina con la emisión del Protocolo Técnico de Almacenamiento otorgado por SANIPES, para ello se tuvo que recolectar toda la información tanto en documentación como trabajo en campo, teniendo toda la información se analiza y diseña el procedimiento, teniendo como resultado el siguiente procedimiento: Presentación de documentación a Tramite Documentario del ITP, con la aprobación documentaria viene las gestiones con la Filial Descentralizada (FD) del ITP en el cual se coordina la fecha de la auditoría, en la auditoría el inspector de la FD es él quien evalúa las condiciones de almacenamiento y programas de control del producto en caso de existir observaciones que atenten en contra de la inocuidad del producto este otorga el no otorgamiento del servicio, el administrador de la empresa tiene plazo de 10 días para pedir una re inspección y un plazo igual o mayor para la re inspección otorgado por la Autoridad Sanitaria Pesquera a Nivel Nacional (ASPNN) si lo amerita ; en caso de no existir observaciones que atenten con la inocuidad del producto se emite el Protocolo Técnico de Almacenamiento de Harina de Pescado.spaUniversidad Nacional de TrujilloTAGI/419/2015;SUNEDUinfo:eu-repo/semantics/openAccesshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/pe/Universidad Nacional de TrujilloRepositorio institucional - UNITRUreponame:UNITRU-Tesisinstname:Universidad Nacional de Trujilloinstacron:UNITRUAlmacenamiento (aspnn), Harina de pescadoPropuesta de un procedimiento para obtener el protocologo técnico de almacenamiento para harina de pescado ensacada otorgado por el organismo nacional de sanidad pesquera (sanipes)info:eu-repo/semantics/bachelorThesisTítulo ProfesionalIngeniero AgroindustrialIngeniería AgroindustrialUniversidad Nacional de Trujillo.Facultad de Ciencias AgropecuariasORIGINALMOSTACERO SALDAÑA ELMO DAVID.pdfMOSTACERO SALDAÑA ELMO DAVID.pdfapplication/pdf1176078https://dspace.unitru.edu.pe/bitstreams/a99621d1-e109-4903-a7b5-1b544bbf0ff5/download4c03d627dab6abc7aa4564d77c4b9a27MD51LICENSElicense.txtlicense.txttext/plain; charset=utf-81748https://dspace.unitru.edu.pe/bitstreams/34230523-1176-425f-85d2-1d13bfafe9ee/download8a4605be74aa9ea9d79846c1fba20a33MD5220.500.14414/4392oai:dspace.unitru.edu.pe:20.500.14414/43922024-02-13 14:38:51.704http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/pe/info:eu-repo/semantics/openAccessopen.accesshttps://dspace.unitru.edu.peRepositorio Institucional - UNITRUrepositorios@unitru.edu.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