"Evaluadón de la eficiencia en la recuperación de grasa y sólidos suspendidos del agua de bombeo, en la producción de harina y aceite de pescado en tres periodos de producdón."

Descripción del Articulo

The research was conducted in an industrial plant for the production of fishmeal and fish oillocated in Puerto Malabrigo Rázuri district, Ascope province La Libertad Region(coordinates: 7 o 41 '40.54 "south latitude and 79 o 25' 58.73" W), for three production periods: from Novem...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor: Guerra Blas, Juan Carlos
Formato: tesis de grado
Fecha de Publicación:2013
Institución:Universidad Nacional de Trujillo
Repositorio:UNITRU-Tesis
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:dspace.unitru.edu.pe:20.500.14414/12350
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.14414/12350
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:eficiencia
Grasas
Sólidos suspendidos
Agua de bombeo
Descripción
Sumario:The research was conducted in an industrial plant for the production of fishmeal and fish oillocated in Puerto Malabrigo Rázuri district, Ascope province La Libertad Region(coordinates: 7 o 41 '40.54 "south latitude and 79 o 25' 58.73" W), for three production periods: from November 2011 to January 2012, from April to July 2012 and November 2012 to January 2013.The dates were obtained from the monitoring plan of pumping water, then recovery efficiency obtained using the methodology Otárola thus significant differences between recovery periods for both fat as a percentage suspended solids and recovery efficiency of the system from pumping water ingress to the emitter of 96, 99 and 98 for fat, 97, 98 and 99 for suspended solids, thus it is concluded that the recovery efficiency of suspended solids fat and water is pumped upward over the production period.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).