Estudio de prefactibilidad para la instalación de un restaurante de comida saludable orientado a la nutrición

Descripción del Articulo

This project aims to show the possibility of creating a healthy food restaurant with nutritional advice in the Sanhattan area of San Isidro district. The service seeks to please the consumer by presenting innovative, fast and personalized dishes of high quality.
Detalles Bibliográficos
Autores: Guzmán Condor, Verónica, Salazar Pacheco, Claudia
Formato: tesis de grado
Fecha de Publicación:2017
Institución:Universidad de Lima
Repositorio:ULIMA-Institucional
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:repositorio.ulima.edu.pe:20.500.12724/4462
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12724/4462
http://doi.org/10.26439/ulima.tesis/4462
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Industrial engineering
Restaurant management
Food service
Administración de restaurantes
Servicios de comidas
Ingeniería industrial
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.04
Descripción
Sumario:This project aims to show the possibility of creating a healthy food restaurant with nutritional advice in the Sanhattan area of San Isidro district. The service seeks to please the consumer by presenting innovative, fast and personalized dishes of high quality.
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