Influencia sobre la gestión de los Restaurantes Turísticos debido a la Pandemia del COVID-19 en Urubamba- Cusco

Descripción del Articulo

ABSTRACT - SUMMARY The objective of this research was to establish to what extent does the framework of the COVID-19 pandemic influence the management of tourist restaurants in the Urubamba 2020 district, as well as how this health crisis influences profitability, employability and which ones have b...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor: Castillo Mamani, Julio Asencio
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2022
Institución:Universidad Nacional San Antonio Abad del Cusco
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional San Antonio Abad del Cusco
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.pkp.sfu.ca:article/972
Enlace del recurso:https://revistas.unsaac.edu.pe/index.php/ACS/article/view/972
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Pandemia COVID-19, Gestión de restaurantes, crisis sanitaria.
KEY WORDS: COVID-19 pandemic, Restaurant management, health crisis.
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