Determinación de metabolitos y extracción de pectina del albedo de Citrus medica L. (cidra)

Descripción del Articulo

The chemical bromatological determination of albedo, Citrus medica L. (Citron) demostrated high caloric and ascorbic acid values and low fat contents. The pectin, as calcium pectate was high. When carrying out the pectin's characterization, high percentage of methoxyle (8,55%) was found and the...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: López Z., Stela, Arias A., Gladys, Lozano R., Nancy
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2000
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe:article/5325
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/farma/article/view/5325
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Chemical bromatological
antimicrobian activity
phytochemistry
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