PARAMETER OPTIMIZATION FERMENTATION FOR BIOMASS FORAGE CROPS IN DEVELOPED WITH YEAST BATCH ON OIL AND WHEY DESPROTEINIZED

Descripción del Articulo

This work was carried out with the purpose to optimize physical chemical parameters obtain a microbial biomass from Kluyveromyces marxianus NRRL –Y-1109 y Candida pseudotropicalis BT-UNMSM_6 . The yeasts were grown on sweet whey crude and deproteinized, supplemented with nitrogen and vitamins source...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Flores P., Abad, Bautista C., Mario, Woolcott H., Juan, Patiño G., Alejandro, De la Torre, Mayra
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2008
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.csi.unmsm:article/4690
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/4690
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Whey
Kluyveromyces marxianus
protein concentrate
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Suero lácteo
Candida pseudotropicalis
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OPTIMIZACIÓN DE PARÁMETROS FERMENTATIVOS PARA PRODUCCIÖN DE BIOMASA FORRAJERA CON LEVADURAS DESARROLLADAS EN CULTIVOS BATCH SOBRE SUERO LÁCTEO CRUDO Y DESPROTEINIZADO
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