STUDY OF THE COMPOSITION OF PISCO OF DIFFERENT VARIETY OF GRAPES FROM PISCO FROM THE MUST TO THE PRODUCT (PART I - THE MUST)
Descripción del Articulo
It reproduces the process of preparing the pisco since the preparation of the grape juice to final product for seven of the eight varieties of grapes for Pisco. In this first part is reported the composition of the musts obtained and the fermented grape. The analysis is done by gas chromatography.
Autores: | , , |
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Formato: | artículo |
Fecha de Publicación: | 2008 |
Institución: | Universidad Nacional Mayor de San Marcos |
Repositorio: | Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos |
Lenguaje: | español |
OAI Identifier: | oai:ojs.csi.unmsm:article/4696 |
Enlace del recurso: | https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/4696 |
Nivel de acceso: | acceso abierto |
Materia: | Grape pisco composition chromatography. Mosto Pisco composición uvas cromatografía. |
Sumario: | It reproduces the process of preparing the pisco since the preparation of the grape juice to final product for seven of the eight varieties of grapes for Pisco. In this first part is reported the composition of the musts obtained and the fermented grape. The analysis is done by gas chromatography. |
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Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).
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