ADDED VALUE ANALYSIS: AVOCADO PRODUCTION IN PIECES

Descripción del Articulo

This work seeks to set Avocado's Value Added through Chopped- Avocado Production, from actual information on raw material characteristics, product quality requirements, national production, actual markets and both national and international trade, with the purpose of proposing a project's...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: García Z., Teonila, Quintanilla G., Jean
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2003
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.csi.unmsm:article/6021
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/idata/article/view/6021
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Agricultural-Industrial Value added
Avocado production
Avocado trade.
Valor agregado agroindustrial
Producción de palta
Comercialización de palta.
Descripción
Sumario:This work seeks to set Avocado's Value Added through Chopped- Avocado Production, from actual information on raw material characteristics, product quality requirements, national production, actual markets and both national and international trade, with the purpose of proposing a project's engineering based on a suitable industrial process and the required resources.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).