MODELLING ETHANOL-WATER PRESSURE SWING DISTILLATION IN AN STRUCTURED PACKED BED COLUMN

Descripción del Articulo

Applying the method of pressure swing distillation (PSD) we obtained (97 % v/v) ethanol starting from 95 % v/v ethanol, which shows that the ethanol-water azeotrope has been broken in this study. Experimental work to achieve the final product was carried out operating !he column in two stages or mod...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Palomino l., Alfredo, Parientes S., Deyvi A., Gómez R., Héctor, Páucar C., Pedro
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2013
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.csi.unmsm:article/6562
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/6562
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Pressure Swing Distillation
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destilación
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