Production chains in food agroindustrial activity : Arequipa Region

Descripción del Articulo

This work aims to establish the factors that determine the low productivity and weak competitiveness of food agroindustrial activity in the provinces of Castilla, Caylloma, Condesuyos and La Unión in the Arequipa Region, which suffer from strong socioeconomic problems. In order to achieve sustainabl...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Aranaga Manrique, David, Álvarez Rojas, Cirilo
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2009
Institución:Universidad Nacional de Ingeniería
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional de Ingeniería
Lenguaje:español
inglés
OAI Identifier:oai:oai:revistas.uni.edu.pe:article/1208
Enlace del recurso:https://revistas.uni.edu.pe/index.php/iecos/article/view/1208
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:macrorregiones
centralización
estrategias
ordenamiento territorial
proceso de cambio de desarrollo nacionalregional
macro-regions
centralization
strategies
territorial planning
national-regional development change process
Descripción
Sumario:This work aims to establish the factors that determine the low productivity and weak competitiveness of food agroindustrial activity in the provinces of Castilla, Caylloma, Condesuyos and La Unión in the Arequipa Region, which suffer from strong socioeconomic problems. In order to achieve sustainable economic growth and improve the material living conditions of the population, a feasible alternative is the establishment of productive chains and the promotion of small producers' associativity.
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