Level of ochratoxin A in coffee beans (Coffea arabicaL.) from Jaén and San Ignacio, Cajamarca

Descripción del Articulo

In recent years, the world market has become more demanding in terms of safety, since concentrations that exceed the maximum permissible limits (MPL) cause the rejection of coffee for export. The objective of this research was to quantify the concentration of ochratoxin A (OTA) at different stages o...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Tirado, James, Luján, Manuela
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2022
Institución:Universidad Nacional Intercultural Fabiola Salazar Leguía de Bagua
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Intercultural Fabiola Salazar Leguía de Bagua
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:revista.unibagua.edu.pe:article/98
Enlace del recurso:https://revista.unibagua.edu.pe/index.php/dekamuagropec/article/view/98
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Cascarilla
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