Hábitos de higiene en los mercados de mayor abastecimiento de carnes en la Ciudad de Huánuco en la relación a la contaminación bacteriológica 2013

Descripción del Articulo

The objective of the research was to determine the influence of health habits during marketing in the bacterial contamination of red and white meat in the food markets of our city. It was conducted a descriptive study cross-sectional observation, with 105 retailers and meat samples from markets of H...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Escobedo Bailón, Christian, Martel Tolentino, Wilder
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2017
Institución:Universidad Nacional Hermilio Valdizan
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Hermilio Valdizán
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:revistas.unheval.edu.pe:article/295
Enlace del recurso:http://revistas.unheval.edu.pe/index.php/riv/article/view/295
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:carnes
análisis sensorial
higiene de la carne
bacterias
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meat hygiene
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