Phytotechnical performance and selection of 15 introduced lines of Lathyrus sativus L. in Jauja, Junín

Descripción del Articulo

Fifteen lines of Lathyrus sativus L. introduced from ICARDA Syria, and a local control in the 2018 and 2019 agricultural campaigns at the El Mantaro Experimental Station, of the National University of Central Peru in Jauja, Junín, located at an altitude of 3,300 meters above sea level with the objec...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Camarena, Felix, Marmolejo, Doris, Huaringa, Amelia, Gonzales, Celso, Mostacero de Bustillos, Elvia
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2022
Institución:Universidad Nacional Agraria La Molina
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Agraria La Molina
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:revistas.lamolina.edu.pe:article/1886
Enlace del recurso:https://revistas.lamolina.edu.pe/index.php/acu/article/view/1886
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:adaptación
introducción de líneas
arveja muela
Lathyrus sativus L.
almorta
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