The technological feasibility of the installation of a production plant for a drink from carob (prosopis pallida), tarwi (lupinus mutabilis), and quinoa (chenopodium quinoa)

Descripción del Articulo

This article aims to expose the technological viability of a plant that produces a carob, tarwi, and quinoa drink through the definition of the product, the production process, and the plant capacity. This drink is an alternative to a large number of juices and sodas that have high sugar content. In...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Manrique Pasión, Maggie Lalesca, Valverde Moreno, Rocio del Pilar, Villanueva Flores, Rafael
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2021
Institución:Universidad de Lima
Repositorio:Revistas - Universidad de Lima
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:revistas.ulima.edu.pe:article/5545
Enlace del recurso:https://revistas.ulima.edu.pe/index.php/Ingenieria_industrial/article/view/5545
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:tarwi
quinoa
carob
drink
technological feasibility
plant capacity
quinua
algarrobo
bebida
viabilidad tecnológica
capacidad de planta
Descripción
Sumario:This article aims to expose the technological viability of a plant that produces a carob, tarwi, and quinoa drink through the definition of the product, the production process, and the plant capacity. This drink is an alternative to a large number of juices and sodas that have high sugar content. In addition, since it is made from a mixture of two legumes and a pseudo-cereal, it provides essential amino acids to the human body.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).