DETERMINATION OF THYMOLAND CARVACROL ON OREGANO LEAVES VIA HPLC FL

Descripción del Articulo

Oregano (Origanum vulgare L.) is an aromatic native plant originated from the Mediterranean region and it's traditionally grown in the south of Peru. The crop has adapted well over 2600 m.a.s.l. Bellow this altitude, the concentration of essential oils (thymol and carvacrol) decreases. The deve...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Téllez, Lena, Arévalo, Fermín, Visitación, Lizardo, Altamirano, Pedro, Ccapa, Karina, Juárez, Henry, Chávez, Jorge
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2014
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/181
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/181
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Oregano
Thymol
Carvacrol
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HPLC
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