ANTIOXIDANTS ACTIVITY OF FLAVONOID METABOLITES CAUSED BY THE HUMAN GUT MICROFLORA

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Flavonoids and more phenolic compounds when ingested are metabolized to phenolic acids, which are classified as benzoic, phenylacetic and cinnamic primarily, by “in vitro” methods (ABTS and FRAP), the antioxidant capacity of phenolic acids of potential metabolic interest was determined. The values v...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Surco-Laos, Felipe, Valle Campos, Manuel, Loyola, Eddie, Dueñas, Montserrat, Santos, Celestino
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2016
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/49
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/49
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Antioxidants activity
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Actividad antioxidante
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