EDIBLE FILMS BASED ON CHITOSAN AND ESSENTIAL OIL OF Minthostachys Mollis (MUÑA) WITH ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL PROPERTIES

Descripción del Articulo

Edible films for packaging and plastic material replacement purposes are produced based on biodegradable raw materials such as polysaccharides and agents with biological properties, making the final product an alternative for the protection and extension of the shelf life of foods. The main objectiv...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Villar Calero, Kayser A., Ruiz Pacco, Gustavo A., Fuertes Ruitón, César M.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2021
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/357
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/357
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:edible film
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