Original burger (traditional) or burger with mushroom addition? A social representation approach to novel foods

Descripción del Articulo

The authors are grateful to CAPES (Coordena??o de Aperfei?oamento de Pessoal de N?vel Superior, Brazil). IP received the M.Sc. scholarship of the CAPES (n? 1766129). JD Rios-Mera thanks the support of the Consejo Nacional de Ciencia, Tecnolog?a e Innovaci?n Tecnol?gica - CONCYTEC from Peru (CIENCIAC...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Patinho I., Saldaña E., Selani M.M., Teixeira A.C.B., Menegali B.S., Merlo T.C., Rios-Mera J.D., Dargelio M.D.B., Rodrigues H., Contreras-Castillo C.J.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2021
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/3035
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/3035
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2021.110551
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Consumers’ study
Beef burger
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01
Descripción
Sumario:The authors are grateful to CAPES (Coordena??o de Aperfei?oamento de Pessoal de N?vel Superior, Brazil). IP received the M.Sc. scholarship of the CAPES (n? 1766129). JD Rios-Mera thanks the support of the Consejo Nacional de Ciencia, Tecnolog?a e Innovaci?n Tecnol?gica - CONCYTEC from Peru (CIENCIACTIVA programme, PhD scholarship contract: No. 238-2018-FONDECYT). The authors would also like to thank Zucca mushrooms Company, VPJ Foods, Ibrac Additives and Condiments and Sealed Air Brazil, for donating ingredients, raw materials and packaging. IP is supported by doctoral fellowship from the FAPESP (Process N? 19/26026-2). CJCC is supported by a grant from FAPESP (Thematic Project N? 17/26667-2).
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).