Gil Calderón, A., Gonzáles Velásquez, A., Silva Díaz, V., Pereda Calderón, W., & Vejarano Mantilla, R. (2016). Mejora de los parámetros colorimétricos en vino de arándano (Vaccinium corymbosum) mediante chaptalización [Improved of the colorimetric parameters in cranberry (Vaccinium corymbosum) wine by chaptalization].
Citación estilo ChicagoGil Calderón, Angie, Andrea Gonzáles Velásquez, Valeria Silva Díaz, Wendy Pereda Calderón, y Ricardo Vejarano Mantilla. Mejora De Los Parámetros Colorimétricos En Vino De Arándano (Vaccinium Corymbosum) Mediante Chaptalización [Improved of the Colorimetric Parameters in Cranberry (Vaccinium Corymbosum) Wine By Chaptalization]. 2016.
Cita MLAGil Calderón, Angie, et al. Mejora De Los Parámetros Colorimétricos En Vino De Arándano (Vaccinium Corymbosum) Mediante Chaptalización [Improved of the Colorimetric Parameters in Cranberry (Vaccinium Corymbosum) Wine By Chaptalization]. 2016.