Huamancayo-Espíritu, A., & Pérez-Cárdenas, L. (2020). Prevalence and factors associated with the low consumption of fruits and vegetables in students of the professional career of human medicine of a peruvian university: Prevalencia y factores asociados al bajo consumo de frutas y verduras en alumnos de la carrera profesional de medicina humana de una universidad peruana.
Citación estilo ChicagoHuamancayo-Espíritu, Alan, y Luis Pérez-Cárdenas. Prevalence and Factors Associated With the Low Consumption of Fruits and Vegetables in Students of the Professional Career of Human Medicine of a Peruvian University: Prevalencia Y Factores Asociados Al Bajo Consumo De Frutas Y Verduras En Alumnos De La Carrera Profesional De Medicina Humana De Una Universidad Peruana. 2020.
Cita MLAHuamancayo-Espíritu, Alan, y Luis Pérez-Cárdenas. Prevalence and Factors Associated With the Low Consumption of Fruits and Vegetables in Students of the Professional Career of Human Medicine of a Peruvian University: Prevalencia Y Factores Asociados Al Bajo Consumo De Frutas Y Verduras En Alumnos De La Carrera Profesional De Medicina Humana De Una Universidad Peruana. 2020.