Cita APA

Chagua Rodriguez, P., Echevarría V., J. P., Torres G., E. R., Malpartida Y., R. J., Llimpe P., V., Chuquilin G., R. C., & Velásquez B., F. F. (2020). Effect of Salvia hispanica L. (chia) on the physicochemical characteristics and antioxidant capacity of the Physalis peruviana drink (aguaymanto).

Citación estilo Chicago

Chagua Rodriguez, Perfecto, Jimmy P. Echevarría V., Elmer R. Torres G., Rafael J. Malpartida Y., Víctor Llimpe P., Roberto C. Chuquilin G., y Frank F. Velásquez B. Effect of Salvia Hispanica L. (chia) On the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Capacity of the Physalis Peruviana Drink (aguaymanto). 2020.

Cita MLA

Chagua Rodriguez, Perfecto, et al. Effect of Salvia Hispanica L. (chia) On the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Capacity of the Physalis Peruviana Drink (aguaymanto). 2020.

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