Chagua Rodriguez, P., Echevarría V., J. P., Torres G., E. R., Malpartida Y., R. J., Llimpe P., V., Chuquilin G., R. C., & Velásquez B., F. F. (2020). Effect of Salvia hispanica L. (chia) on the physicochemical characteristics and antioxidant capacity of the Physalis peruviana drink (aguaymanto).
Citación estilo ChicagoChagua Rodriguez, Perfecto, Jimmy P. Echevarría V., Elmer R. Torres G., Rafael J. Malpartida Y., Víctor Llimpe P., Roberto C. Chuquilin G., y Frank F. Velásquez B. Effect of Salvia Hispanica L. (chia) On the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Capacity of the Physalis Peruviana Drink (aguaymanto). 2020.
Cita MLAChagua Rodriguez, Perfecto, et al. Effect of Salvia Hispanica L. (chia) On the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Capacity of the Physalis Peruviana Drink (aguaymanto). 2020.