Cita APA

Haro-Quiñones, A. K., Ayala-Arias, S. L., Dextre-Flores, Y. A., Velásquez-Dávila, G. F., Herrera, J. L. J., & Avalos-Ramírez, Y. J. (2025). Partial replacement of wheat flour (triticum durum) with sweet potato flour (ipomoea batata) and maca (lepidium meyenii) in pastry product: Alfajores.

Citación estilo Chicago

Haro-Quiñones, Amara K., Sofia L. Ayala-Arias, Yover A. Dextre-Flores, Grecia F. Velásquez-Dávila, Juan L. Julca Herrera, y Yosef J. Avalos-Ramírez. Partial Replacement of Wheat Flour (triticum Durum) With Sweet Potato Flour (ipomoea Batata) and Maca (lepidium Meyenii) in Pastry Product: Alfajores. 2025.

Cita MLA

Haro-Quiñones, Amara K., et al. Partial Replacement of Wheat Flour (triticum Durum) With Sweet Potato Flour (ipomoea Batata) and Maca (lepidium Meyenii) in Pastry Product: Alfajores. 2025.

Precaución: Estas citas no son 100% exactas.