Capuñay Benites, L. Á. P., & Robles Huaynate, R. (2019). Inclusión de harina de levadura de cervecería (Saccharomyces cerevisiae) en dietas de alevinos de paco (Piaractus brachypomus) criados bajo condiciones controladas en Pucallpa: Inclusión of brewer’s yeast flour (Sacharomycetes cerevisiae) in diets of paco fingerlings (Piaractus brachypomus) bred under controlled conditions in Pucallpa.
Citación estilo ChicagoCapuñay Benites, Luis Ángel Pablo, y Rizal Robles Huaynate. Inclusión De Harina De Levadura De Cervecería (Saccharomyces Cerevisiae) En Dietas De Alevinos De Paco (Piaractus Brachypomus) Criados Bajo Condiciones Controladas En Pucallpa: Inclusión of Brewer’s Yeast Flour (Sacharomycetes Cerevisiae) in Diets of Paco Fingerlings (Piaractus Brachypomus) Bred Under Controlled Conditions in Pucallpa. 2019.
Cita MLACapuñay Benites, Luis Ángel Pablo, y Rizal Robles Huaynate. Inclusión De Harina De Levadura De Cervecería (Saccharomyces Cerevisiae) En Dietas De Alevinos De Paco (Piaractus Brachypomus) Criados Bajo Condiciones Controladas En Pucallpa: Inclusión of Brewer’s Yeast Flour (Sacharomycetes Cerevisiae) in Diets of Paco Fingerlings (Piaractus Brachypomus) Bred Under Controlled Conditions in Pucallpa. 2019.