Cita APA

García Saldaña, K. A., García Saavedra, E., Vicente Santa Cruz, E., & Leandro Laguna, C. (2019). Extracción y uso de pigmentos de la cáscara del fruto maduro de camu camu (Myrciaria dubia (H.B.K) Mc. Vaugh), en la estandarización del color de la pulpa para el mercado nacional: Extraction and use of pigments from the peel of the ripe fruit of camu camu (Myrciaria dubia (H.B.K) Mc. Vaugh), in the standardization of the color of the pulp for the national market.

Citación estilo Chicago

García Saldaña, Kilman Alfonso, Edgardo García Saavedra, Edgar Vicente Santa Cruz, y Caleb Leandro Laguna. Extracción Y Uso De Pigmentos De La Cáscara Del Fruto Maduro De Camu Camu (Myrciaria Dubia (H.B.K) Mc. Vaugh), En La Estandarización Del Color De La Pulpa Para El Mercado Nacional: Extraction and Use of Pigments From the Peel of the Ripe Fruit of Camu Camu (Myrciaria Dubia (H.B.K) Mc. Vaugh), in the Standardization of the Color of the Pulp for the National Market. 2019.

Cita MLA

García Saldaña, Kilman Alfonso, Edgardo García Saavedra, Edgar Vicente Santa Cruz, y Caleb Leandro Laguna. Extracción Y Uso De Pigmentos De La Cáscara Del Fruto Maduro De Camu Camu (Myrciaria Dubia (H.B.K) Mc. Vaugh), En La Estandarización Del Color De La Pulpa Para El Mercado Nacional: Extraction and Use of Pigments From the Peel of the Ripe Fruit of Camu Camu (Myrciaria Dubia (H.B.K) Mc. Vaugh), in the Standardization of the Color of the Pulp for the National Market. 2019.

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